Το ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Medicalinfo Hemodialysis απευθύνεται στις Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης και Μονάδες Τεχνητού Νεφρού. Σχεδιασμένο για τη πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών της αιμοκάθαρσης. Τόσο η γραμματεία όσο και το ιατρικό προσωπικό εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο ενώ παράλληλα έχει διαθέσιμη την απαραίτητη πληροφορία με ελάχιστα κλικ. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ανοιχτή αρχιτεκτονική και η ευκολία παραμετροποίησης ώστε να προσαρμόζεται πλήρως στις καθημερινές εργασίες του προσωπικού.

Σύγχρονο σχεδιαστικά και με τελευταίας γενιάς προγραμματιστικά εργαλεία αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες της τεχνολογίας στην εργασία σας.

Συνεδρίες

Η διαχείριση των συνεδριών επιτυγχάνεται εύκολα μέσα από το αυτοματοποιημένο σύστημα του Medicalinfo Hemodialysis … .

Σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σε θέση ο χρήστης να ελέγξει εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες κάθε συνεδρίας από ένα παράθυρο. Ημερομηνία Αιμοκάθαρσης, ώρα έναρξης και λήξης, θάλαμος, τύπος Αιμοκάθαρσης ο αριθμός εισιτηρίου και εξιτηρίου εάν ήταν έκτακτη ή τακτική, επίσης ο έλεγχος των αναλωσίμων και των εξετάσεων γίνεται

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα και αναπαράστασης των στοιχείων των εξετάσεων σε μορφή γραφήματος ώστε να μπορεί να γίνει ο έλεγχος από τους ιατρούς της Μονάδας ακόμη καλύτερα.

Πλάνο συνεδριών

Προβολή για τη διαχείριση των Αιμοκαθάρσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Μηχανισμός με πολλαπλές λειτουργίες που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσθέσει Αιμοκάθαρση εκτός πλάνου να ενημερώσει το σύστημα για την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης του ασθενή και να αναγγείλει ταυτόχρονα στον ΕΟΠΥΥ το εισιτήριο και το εξιτήριο.

Όπως και σε όλες τις προβολές έτσι και στο πλάνο υπάρχουν επιπλέον ρυθμίσεις της προβολής που διευκολύνουν το χρήστη στη καθημερινή του εργασία και μπορεί να αποθηκεύσει τη προβολή έτσι ώστε ο κάθε χρήστης να μπορεί να σχεδιάσει την οθόνη στα μέτρα του και να έχει τη πληροφορία που χρειάζεται.

Εξετάσεις – Αναλώσιμα

Δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στο τρόπο καταχώρησης δεδομένων όπως αυτό των αναλωσίμων και των εξετάσεων. Η όλη διαδικασία καταχώρησης των απαραίτητων στοιχείων είναι υπόθεση μερικών κλικ και δεν απαιτεί παραπάνω από μερικά δευτερόλεπτα ώστε ο χρήστης να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Mobile App

Native Application (Εφαρμογή για Android & iOS) και όχι ιστοσελιδα που παρέχει πρόσβαση στο ιατρικό φάκελο του ασθενή από Mobile συσκευές (Smart phones & Tablet) σε πραγματικό χρόνο με δυνατότητα ενημέρωσης σε φάρμακα, εξετάσεις, θεραπείες καθώς και σε αρκετές λειτουργίες ακόμη. Επιτρέπει στον ιατρό κατά την επίσκεψη να επεμβαίνει στο φάκελο του ασθενή και να κάνει τις απαραίτητες προσθήκες ή και διορθώσεις αποφεύγοντας τις εντολές στις νοσηλεύτριες μέσω σημειώσεων και εντύπων που υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθούν και να μη περάσουν ποτέ στο φάκελο του ασθενή.

Οι βασικές λειτουργίες είναι οι εξής:

 • Εξετάσεις
 • Φαρμακευτική Αγωγή
 • Θεραπείες
 • Θερμομετρικό Διάγραμμα

Ευκολία χρήσης

Ομαδοποίηση

Εμφάνιση κατά τη πληκτρολόγηση

Πρόσβαση στα δεδομένα

Πρόσθετα

Το λογισμικό Medicalinfo Hemodialysis εμπεριέχει και ένα σύνολο επιπρόσθετων λειτουργιών για την οργάνωση και πληροφόρηση του ιατρο-νοσηλευτικού προσωπικού. Επίπεδα ασφάλειας, διαχείριση πόρων, συνεργατών, και εξαγωγή των δεδομένων σε όλα τα γνωστά format είναι μερικά από αυτά.

 • Μηνιαίες καταστάσεις προς ΕΟΠΥΥ
 • Διαχείριση προτύπων εγγράφων.
 • Διαβαθμισμένη ασφάλεια
 • Υποστήριξη πολλαπλών Ρόλων – Χρηστών
 • GDPR Ready
 • Εξαγωγή δεδομένων σε όλα τα γνωστά format (pdf, xls, doc, xml)

Πρωτόκολλα & Διασυνδέσεις

Το λογισμικό Medicalinfo Hemodialysis διαθέτει μηχανισμούς για την διασύνδεση με εφαρμογές τρίτων εταιρειών και φορέων καθώς επίσης και μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τη διαχείριση ιατρικών πρωτοκόλλων. Επιπρόσθετα είναι πλήρως συμβατό με τους μηχανισμούς του eΔΑΠΥ και τις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ.

 • Δυνατότητα αναγγελίας συνεδρίας ΕΟΠΥΥ μέσω Web Services
 • Επικοινωνία με ιατρικό εξοπλισμό με πρωτόκολλο HL7.
 • Διασύνδεση με eΣυνταγογράφηση*
 • Διασύνδεση με Επιχειρησιακό λογισμικό
 • Διαχείριση ICD-10,

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για παρουσίαση ή για οποιαδήποτε απορία έχετε